BoxSpring postelja in hišni ljubljenčki

Objavljeno v: 2022, Arhiv oddaj, Marec 2022 | 0
Delite vsebino z vašimi prijatelji:

BoxSpring postelja je oblazinjena postelja, ki s svojim udobjem, čudovitim barvnim oblazinjenjem in nadstandardno višino ne navdušuje le ljudi, temveč tudi naše štirinožne hišne ljubljenčke. Po pripovedovanju prodajne ekipe podjetja Maremico, ki proizvaja in prodaja BoxSpring postelje, so BoxSpring postelje priljubljene tudi pri naših domačih živalicah, kot sta na primer kuža ali muca. Izvedeli smo, da jim je marsikateri uporabnik BoxSpring postelje zaupal, da so njihove živalice navdušene predvsem nad nadstandardno višino te moderne postelje. Kako se to kaže pri kosmatincih, izveste v nadaljevanju. Prav tako vam bomo zaupali, kaj to pomeni za vzdrževanje čiste postelje in kaj se zgodi, če pes ali muca kak del oblazinjene postelje poškodujeta. V Spalnem centru Maremico imajo rešitev tudi za to.

 

BoxSpring postelja odlična za pasje ali mačje doskoke

Visoke postelje, kot so BoxSpring postelje, ki jih izdelajo mojstri v Ljubljani, merijo lahko vse do višine 76 cm. Kateri modeli vse so na voljo, si lahko pogledate TUKAJ.

Če imate doma psa ali mačko, ki rada skačeta, si lahko predstavljate kako zanimivo bi jima bilo. Če ste eden tistih, ki dovolite psu ali mački, da vas obišče v vaši postelji, potem boste imeli doma pravo veselje. Previdnost glede njihovih doskokov vam svetujemo le, če imate doma nadobudnega mladička ali starejšega kosmatinca, ki ima občutek, da zmore prav vse in bi se lahko ob svojih navihanih vragolijah poškodoval.

 

Kako poskrbeti za čistočo BoxSpring postelje

BoxSpring postelja, ki jo izdelajo slovenski mojstri iz podjetja Maremico, je izdelana premišljeno, zato je skrb za čistočo te oblazinjene postelje enostavna, rezultat pa vedno odličen. Če imate doma prav njihovo, potem veste, da ima vaš BoxSpring snemljivo prevleko, ki jo lahko operete na 60 °C. To je dovolj visoka temperatura, da bo temeljito osvežila vašo posteljo, na kateri boste lahko ponovno brezskrbno uživali s svojimi hišnimi ljubljenčki.

Super je tudi, ker je lahko njihova postelja iz umetnega usnja ali iz tkanine in se jo lahko tako obriše z vlažno krpo in blagim čistilnim sredstvom ter se po potrebi posesa z ročnim sesalcem. Prav tako je ta oblazinjena postelja dovolj dvignjena od tal, da lahko posesate z robotskim sesalcem tudi okolico postelje in s tem odstranite ves prah in živalske dlake.

NASVET: Ker so na trgu boxspring postelje različnih tujih proizvajalcev, pred pranjem preverite na etiketi prevleke, kolikšna je najvišja dovoljena temperatura pranja. V kolikor je manj kot 60 °C, vam svetujemo pranje v kemični čistilnici.

Kvalitetno oblazinjenje v vašem najljubšem odtenku

Več kot očitno je, da je njihova BoxSpring postelja oblazinjena v številnih barvnih odtenkih. Če pogledate njihovo galerijo ali njihov najbolj priljubljen model – BoxSpring postelja Air, boste videli, da je na voljo več kot 100 barv. To pomeni dve zadevi: ali boste hitro in enostavno izbrali svoj najljubši odtenek, ali pa se boste ravno zaradi tako velike izbire težje odločili.

Kaj storiti, če pride do prask med mačjo ali pasjo igro?
V podjetju Maremico pravijo, da ni problema. V primeru poškodbe ne boste rabili menjati celotne postelje. Na novo vam bodo oblazinili le del postelje, ki je poškodovan. Na primer, če boste imeli poškodovano posteljno vzglavje, vam ga bodo na novo oblazinili v barvo, ki si jo boste poljubno izbrali. Lahko v enako ali kako drugo. Po želji.

 

DOBRO VEDETI:
Njihova lastna proizvodnja in možnost, da so tako fleksibilni pri svojem delu pomeni še nekaj. Mojstri lahko vaš BoxSpring osvežijo v nov barvni odtenek, ko se ga boste naveličali in pri tem ne boste potrebovali menjati celotne postelje. Prijazno do okolja in vaše denarnice.