Delite vsebino z vašimi prijatelji:

 

Oddajo ŠTIRI TAČKE lahko spremljate na naslednjih televizijah:

 

Net tv – Program Net TV je viden po vsej Sloveniji, v vseh večjih kabelsko razdelilnih sistemih. Tako lahko program televizije Net spremlja preko 70% prebivalcev Slovenije.

Z vami smo že več kot 15 let. Včasih tiho, spet drugič na glas. Vse od leta 1999 je televizija razvijala najrazličnejše projekte. Večje in manjše. Zmeraj smo verjeli v lastno produkcijo – na male ekrane prinašati oddaje, ki vam bodo blizu, ob katerih boste začutili domačnost…

Vsako novo televizijsko sezono naša ekipa začne z upanjem, da boste vi, drage gledalke in gledalci, zadovoljni. Vi ste naše edino merilo. Program ustvarjamo za vas!

Izbira vsebin na televiziji NET Tv je pestra, saj vam ob kvalitetnih oddajah domače produkcije ponujamo številne filme, serije in nadaljevanke.

Občasno lahko spremljate prenose koncertov, festivalov, verskih obredov, mednarodnih slovesnosti in tudi volilnih soočenj.

NET TV želi ostati televizija, ki lahko zadovolji različne tipe gledalcev. Še naprej bomo zasledovali naš cilj- gledalcu ponuditi čim več kakovostnih oddaj lastne produkcije. Težimo k temu, da vam ponudimo vsebine, ki jih morda pogrešate in vas delno informirajo ter izobražujejo, po drugi strani pa tudi sprostijo.

 


premiera :
ponedeljek ob 17.30
ponovitev:
torek ob 18.40
sreda ob 08.30

 

TELEVIZIJA VESELJAK – TELEVIZIJA Z NASMEHOM (Media 24) – televizija Veseljak je pravi kanal za vse ljubitelje slovenske glasbe, besede, kulture in tradicije. Program televizije obsega največ video posnetkov slovenske narodno zabavne in zabavne produkcije. Mogoče jo je spremljati preko vseh največjih kabelskih operaterjev:

– TELEMACH: kanal 130
– T2: kanal 101
– AMIS: kanal 423
– SIOL: kanal 660

Spored najdete na spletni strani: http://veseljak.si/spored/tv. Spremljanje televzije Veseljak pa je možno tudi preko številnih lokalnih kabelskih operaterjev ter preko spletne strani: veseljak.si.

premiera:
ponedeljek ob 21.30

ponovitev:
sreda ob 18.30
sobota ob 9.00

(oddaja se predvaja 14 dni)

 

TELEVIZIJA VAŠ KANAL – ima sedež v Novem mestu. Program teče že več kot 20 let. Poudarek je na kvalitetni domači produkciji. Spored televizije Vaš kanal je prek digitalnega signala viden v osrednji Sloveniji in širše. Zato ga spremljejo gledalci na Dolenjskem, v centru Slovenije, Posavju, Beli krajini, Notranjski, Gorenjski in Zasavju.
Gledalci po vsej Sloveniji program Vašega kanala spremljajo tudi prek:
SiolTV – kanal 88, T-2 – kanal 21, AmisTV – kanal 96 in Telemach – kanal 149, prav tako pa prek lokalnih kabelskih operaterjev na območju osrednje Slovenije.

 

premiera:
torek, ob 18.00

ponovitev:
sreda, ob 19.00
petek, ob 18.00

(oddaja se predvaja 14 dni)

 

TELEVIZIJA AS – Pomurska Televizija AS ima že 27-letno tradicijo in bogate izkušnje s produkcijo in predvajanjem televizijskih oddaj z različno tematiko in vsebino. Kot osrednji pomurski televizijski medij si prizadevamo kakovostno informirati, osveščati, izobraževati in obveščati regionalno in širše prebivalstvo o vseh dogodkih s področja gospodarstva, turizma, kulture in vsakodnevnih dogodkih z levega in desnega brega reke Mure ter tako prispevati k boljši informiranosti in prepoznavnosti regije. Posebno skrb namenjamo slovenskim manjšinam na Madžarskem, v Avstriji in na Hrvaškem, s katerimi pripravljamo aktualne oddaje.

Televizija AS sledi svoji viziji postati še bolj inovativna, povezovalna, prilagodljiva in dinamična televizija v severovzhodnem delu Slovenije. Naročniki omrežij Telekom Slovenija, T-2, A1 in ostali lahko spremljajo program TV AS po vsej Sloveniji. Na območju Pomurja je program dodatno viden preko kabelskih sistemov Telemach. Televizija AS pa ima tudi lasten digitalni oddajnik (43 kanal oz. 650 MHz), signal katerega pokriva večji del Pomurja in tako omogoča ogled regionalnega televizijskega programa tudi ostalim gledalcem s sobno anteno. Program televizije AS spremlja povprečno 10.000-15.000 gledalcev na dan.
Program lahko spremlja približno 150.000 potencialnih gledalcev v širšem pomurskem področju in gledalci v vseh kabelskih omrežjih po celotni Sloveniji. Televizija predvaja svoj program, oddaje in oglase.

 

premiera:
ponedeljek ob 19.45

ponovitev:
ponedeljek ob 21.45

nedelja ob 19.45

Oddaja se predvaja en teden.

 

TELEVIZIJA RTS 

 

 

premiera:
sreda ob 20.00

ponovitev:
četrtek ob 17.30

nedelja ob 18.00

(oddaja se predvaja 14 dni)

 

SLEDITE NAM TUDI NA: