Delite vsebino z vašimi prijatelji:

 

Oddajo ŠTIRI TAČKE lahko spremljate na naslednjih televizijah:

 

TV Veseljak Golica
Veseljak je dodobra zasidran v slovenskem medijskem prostoru. Spremljajo ga ljubitelji najboljše domače glasbe, saj v izboru prevladuje predvsem narodnozabavna glasba. Voditelji programa so prijetni, iskrivi, podajajo zanimive domače informacije, gostujejo pa najboljše slovenske glasbenike in številne druge goste. Program lahko spremljate med 6.00 in 18.00, vmes pa ste deležni tudi aktualnih novic, vremena in prometnih informacij. Dodano vrednost dajejo programu raznolike rubrike, kot so Poštar Lojz (humor), Glasbeni arhiv (dobra stara domača glasba), Godovniki (verski program z duhovnikom), Bistre glav’ce (otroci modrujejo), Veseljakov dvoboj (zabaven radijski spopad dveh glasbenikov) …

Po 18. uri se na radiu nadaljuje radijski program, na televiziji pa svoje mesto najdejo zanimive oddaje, kot so slovenski filmi, zanimivosti z interneta, pogovorna oddaja Iskreno z Majo, popotniška oddaja Potep z Leo, koncerti, glasbene oddaje in številne druge privlačne vsebine.

TV Veseljak Golica – Spremljajte Veseljaka na radiu in tudi na televiziji!

T2 na kanalu 16, Telemach na kanalu 19, Telekom na kanalu 21 in A1 na kanalu 24!

Premiera:

Ponedeljek ob 18.00

 

 

TELEVIZIJA VAŠ KANAL – ima sedež v Novem mestu. Program teče že več kot 20 let. Poudarek je na kvalitetni domači produkciji. Spored televizije Vaš kanal je prek digitalnega signala viden v osrednji Sloveniji in širše. Zato ga spremljejo gledalci na Dolenjskem, v centru Slovenije, Posavju, Beli krajini, Notranjski, Gorenjski in Zasavju.
Gledalci po vsej Sloveniji program Vašega kanala spremljajo tudi prek:
SiolTV – kanal 88, T-2 – kanal 21, AmisTV – kanal 96 in Telemach – kanal 149, prav tako pa prek lokalnih kabelskih operaterjev na območju osrednje Slovenije.

 

Premiera: torek ob 22.00

Ponovitev:
1. teden: sreda ob 19.00,
2. teden: sobota ob 22.15,  nedelja ob 21. uri

(oddaja se predvaja 14 dni)

 

TELEVIZIJA AS – Pomurska Televizija AS ima že 27-letno tradicijo in bogate izkušnje s produkcijo in predvajanjem televizijskih oddaj z različno tematiko in vsebino. Kot osrednji pomurski televizijski medij si prizadevamo kakovostno informirati, osveščati, izobraževati in obveščati regionalno in širše prebivalstvo o vseh dogodkih s področja gospodarstva, turizma, kulture in vsakodnevnih dogodkih z levega in desnega brega reke Mure ter tako prispevati k boljši informiranosti in prepoznavnosti regije. Posebno skrb namenjamo slovenskim manjšinam na Madžarskem, v Avstriji in na Hrvaškem, s katerimi pripravljamo aktualne oddaje.

Televizija AS sledi svoji viziji postati še bolj inovativna, povezovalna, prilagodljiva in dinamična televizija v severovzhodnem delu Slovenije. Naročniki omrežij Telekom Slovenija, T-2, A1 in ostali lahko spremljajo program TV AS po vsej Sloveniji. Na območju Pomurja je program dodatno viden preko kabelskih sistemov Telemach. Televizija AS pa ima tudi lasten digitalni oddajnik (43 kanal oz. 650 MHz), signal katerega pokriva večji del Pomurja in tako omogoča ogled regionalnega televizijskega programa tudi ostalim gledalcem s sobno anteno. Program televizije AS spremlja povprečno 10.000-15.000 gledalcev na dan.
Program lahko spremlja približno 150.000 potencialnih gledalcev v širšem pomurskem področju in gledalci v vseh kabelskih omrežjih po celotni Sloveniji. Televizija predvaja svoj program, oddaje in oglase.

 

Premiera:
torek ob 21.00

Ponovitev:
sobota ob 11.00
sobota ob 15.00
nedelja ob 12.00

(oddaja se predvaja 1 teden)

 

 

GTV – Že petindvajset let ustvarjamo regionalni televizijski program GTV, viden v lastnem kabelsko komunikacijskem omrežju podjetja TELE-TV in v omrežjih ostalih gorenjskih kabelskih operaterjev. Spremljajo nas v širšem gorenjskem prostoru; vse od Kranjske Gore na severu in Bohinja na zahodu, do Kamnika na vzhodu in Cerkelj na jugu regije.   Medij GTV – Gorenjska televizija je leta 2004 pridobil status lokalnega televizijskega programa posebnega pomena. Prednostna usmeritev programa so informativne, kulturno-umetniške, izobraževalne, kulturno-zabavne, otroške, verske, športne ter druge lokalne in regionalne vsebine, s katerimi si je medij GTV ob dosledni pozitivni naravnanosti pridobil veliko naklonjenost gledalcev po vsej Gorenjski.

Vseskozi dosledno zagotavljamo objektivno in nepristransko obveščanje prebivalcev in uravnoteženo predstavljamo različna mnenja in stališča o političnih, kulturnih, gospodarskih, športnih ter verskih vprašanjih, pomembnih za življenje občanov v regiji.

Program GTV oddajamo 24 ur dnevno. Od ponedeljka do petka, od 9. do 11. ure ter od 16. do 24. ure, ob sobotah in nedeljah pa od 9. do 13. ter od 16. do 24. ure predvajamo najrazličnejše vsakodnevne informativne, razvedrilne, aktualno dokumentarne, kulturno-umetniške, izobraževalne in druge, z Zakonom o medijih določene vsebine.

 

Premiera:
torek ob 20.00

Ponovitve
sreda ob 10.00
četrtek ob 11.00
sobota ob 15.45
nedelja ob 10.00

(oddaja se predvaja 14 dni)

 

TELEVIZIJA MIKLAVŽ – je bila ustanovljena leta 1995 in je v lasti občine Miklavž na Dravskem polju. Njeno osnovno poslanstvo je obveščanje občanov o dogajanju v lokalnem okolju z vsebinami lastne produkcije. V zadnjem obdobju je televizija okrepila svojo programsko shemo ter jo zapolnila z oddajami zanimivimi tudi za širši spekter gledalcev.

TV Miklavž je mogoče spremljati preko največjega operaterja v Sloveniji: TELEMACH v paketih Eon na območju vse Slovenije: kanal 729. TV Miklavž je sedaj možno spremljati tudi preko operaterja T-2 in sicer programsko mesto 200.

Premiera:
sreda ob 20:00

Ponovitev:
sobota ob 10.00
nedelja ob 19.00

(oddaja se predvaja 14 dni)

 

 

BK TV – je regionalna televizija s sedežem v Mariboru in z regionalnim dosegom čez celotno Dravsko dolino in Slovenske gorice.

Program, ki ga soustvarja 10 rednih sodelavcev BK TV, ima status regionalnega programa Dravske doline in Koroške. Tedensko ustvarjamo 10 oddaj lastne produkcije. Osnovno poslanstvo je razširjanje informativnih in zabavnih vsebin med gledalce in obiskovalce spletnega portala lokalec.si.

 

Premiera:
sreda ob 16.30

Ponovitev:
četrtek ob 15.00
petek ob 22.00
sobota ob 10.30
nedelja 13.30

(oddaja se predvaja en teden)

 

 

 

SLEDITE NAM TUDI NA: