Delite vsebino z vašimi prijatelji:

 

Nataša je nastopala že kot otrok …
Ni naključje, da je Nataša Bešter že več kot 20 let televizijska voditeljica oddaje o naravi in živalih Štiri tačke. Že kot otrok je rada nastopala. V osnovni šoli je že pripravljala in vodila prireditve za starše, v gimnaziji je igrala v gledališču. Kasneje je pripravljala proslave in napovedovala na različnih pripreditvah.
Z največjim veseljem je potem začela napovedovati in voditi oddaje na Radiu Žiri in kasneje na Radiu Kranj. Ni bila samo voditeljica oddaj, ampak je tudi pripravljala odmevne kvize, ki so jo pripeljali na televizijo.

 

 

TV Slovenija
Leta 1985 se je prijavila na avdicijo za televizijske voditelje in med več kot 400 kandidati prišla med prve tri. Naredila je tečaj pri Ajdi Kalan in začela voditi oddajo 3×3. Takrat sta bila le dva slovenska programa, prvi in drugi. In oddaja 3×3 je bila na sporedu v elitnem večernem terminu, v sobotah ob 20. uri. Takrat ni bilo to kratko žrebanje, ampak polurna oddaja, ki je imela veliko gledalcev.

 

 

Zaupanje je dobila tudi v razvedrilnem programu pri večerni nedeljski oddaji Zdravo, kjer je delala prispevke na terenu. Teme je izbirala sama in največkrat so se v njenih prispevkih pojavljale živali …

 

Štiri tačke
Natašine Štiri tačke so bile najprej krožek v osnovni šoli, kjer je učila. Potem je bila to zelo poslušana oddaja na radiu Kranj in nato je prišla ponudba iz nove televizije TV3. Iskali so avtorico in voditeljico oddaje. Nataša je bila res prava oseba za to. Imela je televizijske izkušnje, bila je sposobna organizatorka in bila je velika ljubiteljica živali. Z največjim veseljem se je zato lotila ponujenega projekta in takrat niti v sanjah ni upala pomisliti, da bodo njene Štiri tačke postala tako gledana televizijska oddaja.

 

 

Najlepša služba na svetu
Danes Nataša prizna, da ima najlepšo službo na svetu. Dela to, kar jo res zelo veseli. Spoznava zanimive ljudi in njihove živali. Uživa v naravi, v kateri dela in živi. In zato so oddaje dobre. In gledane. Najbolj pa jo osrečuje, da je tudi pri delu lahko skupaj s tistimi, ki ji v življenju največ pomenijo. Z Dinom, Ano, Zoyo in Hano.